Vákuumozó gép 2.0 –
Hosszantartó friss élelmiszerek egyszerűen
A légmentesen lezárt ételek frissessége sokkal tovább tart és az ízük is megőrzi zamatát. Ezzel a vákuumozó géppel egyszerűen és kényelmesen megnövelhető minden étel frissessége!
Praktikus használata során megvédhetőek a zöldségek, gyümölcsök a kiszáradástól. Ha megmarad a nedvességtartalmuk akkor pedig tovább maradnak frissek.
Másik előnye a vákuumcsomagolt termékeknek, hogy megőrzik a színűket, illataikat és eredeti ízviláguk is megmarad. A zacskókat a hűtőben sokkal egyszerűbb tárolni és rendezni. A megtakarított helyet pedig arra lehet használni amire szükséges!
Természetesen vákumozott állapotban az ételek szállítása is egyszerűbb és a frissesség is tovább tart.
A levákumozott zacskók erősen és stabilan tartanak, nem kell attól tartani, hogy kiszakadnának a legkellemetlenebb pillanatokban.
Tulajdonságok: